Kesäterveisiä!

Alanpa taas pitkästä aikaa kirjoittaa blogijuttuja. Miltei joka päivä tulee mieleen kaikenlaista mitä haluaisi kertoa kaikille joten mikäs sen parempi paikka kertoilla niitä kuin ihan oma blogi.

Pieniä muutoksia on tullut eläinten kokoonpanoon tänä aikana kun olen ollut kirjoittamatta. 8-vuotias angorakani Lila jouduttiin lopettamaan äkillisen halvauksen vuoksi tuossa pari kuukautta sitten. Ikävä on ollut aivan hirveä. On se kumma miten sitä on valmistautunut jo pari vuotta siihen että koska tahansa lemmikki voi lähteä, mutta se aika ei ilmeisesti ollut riittävä.

Pari viikkoa tästä saimme perheeseemme uuden tulokkaan kun leijonaluppa PumPum liittyi joukkoomme. PumPum on nyt hieman yli puolivuotias uros ja se hankittiin Ionalle (ja minulle) kaveriksi Lilan jälkeen perheestä jossa sille ei enää riittänyt aikaa. Nimensä PumPum sai jo edellisessä kodissa emmekä halunneet sitä vaihtaa, sillä niin hyvin se kanille sopi.



Melkoinen veijari tuo meidän Pum onkin. Se seuraa perässä kuin koira ja on jatkuvasti mukana tutkimassa mitä kaikkea tapahtuu. Poika kastroitiin kuukausi sitten ja sitä on nyt tutustutettu Ionaan n. viikon verran. Iona ei ole oikein innoissaan siitä että talossa on uusi kani, mutta uskon että ajan myötä noista kahdesta tulee hyviä kavereita.

Lisää tarinaa myöhemmin, sillä muut hommat kutsuvat nyt.

Kommentit

Suositut tekstit