Mahakipuja

Tänä aamuna heräsin vinkuvan koiran kitinään. Koska jo eilen koiran maha oli hieman löysällä, ei  tarvinnut paljoa arvailla mistä vinkuminen johtui ja samantien koira pihalle. En vielä siinä vaiheessa huomannut ruskeaa läjää joka keittiössä odotti, mutta sisään palattuani hajusta ei voinut erehtyä. Kun tämän lisäksi koira oksensi kahdesti olohuoneeseen (matolle ja parketille), ei voinut kuin huokaista ja ryhtyä hommiin. Tämä on näitä koiranomistamisen ihanuuksia.

Pojat olivat aivan ihania. Kumpikaan ei juossut päättömästi käsiä heiluttaen ja nenää pidellen huutaen "HYYYYYI ÄLLÖÖÖÖÖ" vaan kumpikin osallistui heti siivoukseen. Nuorempi lähti siivouksen jälkeen viemään koiraa vielä lenkille ja oli kuulemma lenkillä höpöttänyt koiralle että "ei se mitään, et sinä sille mitään voinut". Kysyi vielä että "ymmärsiköhän se että yritin vain lohduttaa?" Tänään sitten pieni paasto ja illalla vain riisiä ja piimää. Inupekt Fortea ostin jo eilen ja Canicuriakin taitaa kaapista vielä löytyä. Ei siis hätää, asia hoidossa!

Mutta jotain hyvääkin aikaisemmilta päiviltä, sillä meidän perheeseen saatiin vihdoin tuuletin! Olen saanut kuulla moneen kertaan että turhaan sitä enää hankkii, mutta minä olen mahdottoman tyytyväinen ostokseeni! Ja niin on koirakin, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi. Ei mennyt kuin pari minuuttia kun tuuletin oli asetettu lattialle kun musta kömpi sen eteen ja huokaisten kävi köllimään siihen. Nyt tässä perheessä on siis ainakin kaksi joiden mielestä tuuletin on ollut tämän kesän ehdottomasti paras ostos!

Kommentit

Suositut tekstit