Huh, hellettä!

Täällä on vietetty hetken aikaan pientä hiljaiseloa, sillä ulkona vain on yksinkertaisesti niin kuuma etten minä eikä koira jaksa tehdä juuri mitään. Sisällä ei ole paljoa sen viileämpi, mutta edes sen verran ettei koira läähätä koko aikaa. Aika pitkälti aika on mennyt takapihalla kirjaa lukien. Joka kerta se koirakin perässä tulee vaikka luulisi että sisällä on mukavampi olla.

Kongi on osoittautunut yllättävän hauskaksi leluksi. Ja pyramidiakin on tökitty aika-ajoin, kunhan vain joku on mukana leikissä. Se on vaatinut hieman avustamista, sillä koiran keskittymiskyky ei oikein riitä (ainakaan tällä helteellä) namin saalistamiseen heiluvasta tötteröstä oma-aloitteisesti. Kerran ollaan kyllä saatu aikaan oikein kunnon saalistusleikki kun koira jahtasi parikymmentä minuuttia liikkuvaa lelua pitkin olohuoneen lattiaa. Tämä tapahtui juuri ennen kuin olisi ollut iltaruuan aika, joten nälkä taisi tehdä tehtävänsä.

Eipä tänään muuta. Lisää sitten kun helteet hieman heltiävät ja koirakin jaksaa tehdä muutakin kuin maata keinun vieressä.

Kommentit

Suositut tekstit