Uusi temppu hallinnassa

Jipii! Se teki sen! Viime tekstissä hieman harmittelin sitä ettei Pörri ymmärtänyt mitä tarkoitin leikkiasennon harjoituksilla, mutta tänään temppu sujui kuin vanhalta tekijältä! Ehkä se sitten kuitenkin sai jotain vinkkiä viime kerrasta, sillä se tarjosi temppua heti normaalien kokeiluidensa jälkeen. Alla video tempusta.



Itseasiassa temppu meni niin hyvin että liitin käskysanan mukaan lähes samantien ja sitä toteltiinkin salamannopeasti. Ainoastaan silloin tuli pientä epäröintiä kun yhtäkkiä käskinkin Pörriä menemään ympäri kun ensin oltiin tehty n. 10 kertaa leikkiasentoa, mutta tämä oli odotettavissakin näin alussa.

Eilisistä harjoituksista voisi pikaisesti mainita sen, että Pörri oppi pistämään nenänsä pesuvatiin. Älkää kysykö miksi... Tarkoitus oli alunperin opettaa koiraa pistämään etutassunsa vatiin, mutta koska koira niin tehokkaasti väisti vatia kaikin keinoin, päätin että nenä riittää. Koiran ilme oli kyllä kieltämättä näkemisen arvoinen. Selvästikään se ei nähnyt mitään hyötyä nenän pesuvatiin pistämisestä ja lievää hämmennystä oli havaittavissa kun se hokasi mitä sen piti tehdä. Jos koira osaisi puhua, se olisi varmaankin kommentoinut sanoilla "ei tässä mitään järkeä ole mutta jos siitä saa herkkuja niin..."

Ja eihän siinä olekaan, mutta jos siitä saa herkkuja niin... ;)

Kommentit

Suositut tekstit