Jäätelökesä

Pikapostaus tältä päivältä. Viime päivinä harjoitukset ovat rajoittuneet muutamaan hassuun naksutteluun ja peruslenkkeilyyn, mutta ensi viikolla taas olisi tarkoitus ottaa pieni treenikiri ja opetella jotain uutta.

Tänään käytiin Pörrin kanssa keskustassa jäätelöllä ja hyvin näytti maistuvan, kuten varmaan kuvistakin näkyy. En tiedä onko tuo saanut koskaan syödä jäätelöä tuutista, mutta hetki meni ennen kuin se keksi kuinka herkkua olisi paras syödä.


Itseasiassa jätskihetki oli hyvä keino harjoitella rauhassaolemista. Sen aikaa kun minä söin jäätelöä paikallani, myös koiran tuli olla rauhassa paikallaan. Helpommin sanottu kuin tehty Pörrin kohdalla. Lenkkeily ja juokseminen olisi kiinnostanut paljon enemmän. Mitään isompia riehumisia ei kuitenkaan ollut, pientä edestakas kävelyä vain.

Jätskin lisäksi tänään herkuteltiin Snöre mansikkalakupätkillä. Ja tämän päivän PITI olla täysin herkuton päivä. Krhm.. No kerrankos sitä..

Hyviä uutisia punkkirintamalta, eli toisinsanottuna niitä ei ole ollut sen yhden jälkeen. Inhottavia ryömijäisiä ovat enkä haluaisi olla turhaan lähikontaktissa niiden kanssa. Puhumattakaan kaikista taudeista joita kantavat mukanaan! En tiedä onko kiittäminen punkkipantaa vai hyvää tuuria, kunhan vain ei tarvitse enää nyhtää punkkeja irti koirasta.

Kommentit

Suositut tekstit